Reviews

Based on 1225 reviews
99%
(1218)
0%
(5)
0%
(0)
0%
(2)
0%
(0)

Jag beställde den fyrkantiga ringen med diamanter eftersom min riktiga förlovningsring gick sönder och jag inte hade en chans att laga den, så jag köpte den här tills vi sparade tillräckligt för att köpa en ny. Jag älskar allt med min ring. Den ser äkta ut och ser fantastisk ut. Det enda problemet som jag hade var att paketet levererades försenat. Men jag kommer definitivt att beställa från detta företag igen.

Jag är verkligen imponerad av den här produkten. Jag har haft den i två dagar nu. Har inte fått något genomslag. Och glittret/glittret är helt enkelt vackert. Rekommenderas till 100 %.

Jag älskar att bära min fyrkantiga ring som jag fick från den här butiken. Det är glänsande och vackert men absolut smakfullt. Det får mig att känna mig speciell oavsett vad jag har på mig.

Den passar perfekt och är så välgjord. Tack så mycket för den snabba leveransen.

Det ser så äkta ut och bling är otroligt äkta. Kommer att beställa igen. Fick den tidigare än väntat.

Underbart. Jag bär storlek 6 men beställde storlek 7 och tack och lov passar den utmärkt.

Mycket värde för pengarna. Ganska.

Vilket bra köp! Jag köpte den i samband med semestern och jag är jätteglad! Den är verkligen väldigt vacker, vackert gjord och har en fantastisk gnist! Du kommer inte att bli besviken på den här ringen!

Precis vad jag letade efter och till ett fantastiskt pris!

Det är en fantastisk klänning och jag får så många komplimanger för att jag älskar det. Vi tog med den på resan eftersom jag inte ville ha min riktiga ring, men den här är superfin och alla trodde att det var min riktiga förlovningsring.

Jag fick denna stapelbara diamantring idag och den är exakt som på bilden. Den anlände i perfekt skick. Jag beställde en storlek 7 och den passar perfekt. Jag är nöjd med detta köp!

Ringen kom som beskrivet, stenarna får ringen att gnistra och finishen på bandet är vacker. Jag gillar att jag kan stapla den på olika sätt eller kombinera den med min förlovningsring! Jag rekommenderar definitivt detta verk till andra.

Jag älskar min ring!

Jag blev verkligen överraskad av kvaliteten! Dessa ringar är vackra. De passar perfekt och är bekväma att ha på sig. Dessutom behöver jag inte längre oroa mig för att bära mina ringar på jobbet, på stranden, i poolen, på semestern osv. Dessa ringar kommer definitivt att bli min sommarring! Rekommenderas starkt

Dessa stenar är så perfekt placerade att det är som att gnugga fingret på smör!!!!

Heliga mullvad!!! JAG ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR den här skräddarsydda diamantringen!!! Den är PRECIOUSLY som min bröllopsring som för närvarande inte passar och jag väntar på att få ändra storleken. Allt är vackert proportionerat. Den är mycket bekväm och glansen är perfekt!

Först hade jag problem med min beställning. Lyckligtvis kontaktade jag säljaren och problemet löstes snabbt och enkelt. Kommunikationen med kunden var bra och hjälp gavs vid behov.

Absolut vackert. Jag kan inte se skillnad på den här stenen och min riktiga sten som kostade mig tusen dollar. WOW.

För priset kan du inte förvänta dig mer! Youstella smycken på amazon har blivit min destination.

Produkten är mycket vacker och var värd priset. Den sitter bekvämt på mitt finger. Jag är tacksam för den fantastiska upplevelsen, produkten och varumärket.

Den här ringen är så vacker... Den är justerbar och bekväm. Varumärket och designen är intrikat och vackert!

Vacker och glittrande med en fin vikt. Vacker design, älskar färgen, lyser vackert och är väldigt bekväm att bära eftersom du kan anpassa den till din storlek.

Den är exakt som det annonserades. Den här ringen är så vacker och gnistrande. Det ser väldigt snyggt ut!

Vackert och elegant verk! Jag ville ha något som jag kunde ha på mig både på vardagliga dagar och på dejtkvällar, och det här är precis vad jag letade efter.

M
Kors Böjda Örhängen
Margaret S.

Dessa är FANTASTISKA! Jag hade låga förväntningar, men de ser fantastiska ut.